Oferta specială - Reducere 20% la tepete cu motive hobby

Imaginile de fundal stilate care adaugă individualitate pereților pot purta urmele hobby-urilor. Încercați să reînvieți imaginea de fundal, de exemplu, un perete în camera de zi, în dormitor, în studiu sau chiar în întregul apartament. Nu există nici o limită a creativității.

În această săptămână oferim o reducere de 20% pe wallpapere de hobby, puteți alege din peste 350 de teme.

Oferta saptamanii - Picturi de 5 piese pe panza cu 20% reducere

Am pregătit pentru Dvs. un Catalog sătămânal plin de reduceri, producători noi, produse originale sau noutăți din lumea decorațiunilor interioare. Acțiunile de recucere se vor referi cel mai des la intreaga gamă de produse, deci veți avea real din ce să alegeți.

Am adus parave noi pentru dvs.

Paravanele au devenit în ultima perioadă un accesoriu foarte popular. Ele pot fi folosite ca un obiect decorativ, dar în același timp sunt și ajutoare foarte practice, atunci când doriți să împărțiți camera. De aceea vă oferim acum 100 de paravane noi, superb imprimate, care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință modernă.

Începe lichidarea stocurilor!

Nu ratați oferta produselor alese: tapete, fortotapete și tablouri la prețuri imbatabile. Faceți-vă o bucurie, fără nici un fel de remușcare și schimbați total aspectul interiorul locuinței dvs, într-unul original. Grăbiți-vă, oferta este limitată până la epuizarea stocului.

Avem sute de modele noi, de tapet, în depozit

Tapetele Vlies sunt permanente, impermeabile, rezistente la zgârieturi și concepute pentru a fi lipite pe perete. Fototapetele cu motive inspiraționale vor fi un decor minunat pentru orice încăpere. Tapetele de tip Vlies se lipesc cu adeziv. Sunt indicate pentru orice încăpere, chiar și pentru bucătărie sau baie.

Oferta saptamanii - Paravane 3D cu reducere de 20%

Paravane sunt în plină expansiune. Este o decorație deosebită și, de asemenea, un ajutor practic în crearea intimității. În combinație cu motive 3D, sunt decorate decorurile originale.

De aceea am selectat aceste ecrane pentru Oferta saptamanii, unde le puteți obține cu o reducere de 20%.

Puteți alege din peste 35 de teme.

Oferta saptamanii - reducere 20% la tablouri pentru copii

În această săptămâna puteți profita de reducerea de 20% la toate tablourile pentru copii. Puteți alege din mai mult de 250 de modele diferite, și depinde doar de gusturile dvs. în a alege între un tablou pe pânză sau unul pe sticlă, din mai multe elemnte sau unul singur.


Pentru a putea alege mai ușor accesați filtrul pe care-l găsiți în partea stângă a paginii.

Oferta saptamanii - Reducere 20% la tapete de lux

Tapetele de lux pot transforma cu ușurință interiorul unui apartament sau a unei case într-o casă de lux. Transformați un zid obișnuit din orice încăpere într-o reședință de lux fără a investi în renovări costisitoare.Puteți găsi imagini de fundal de lux pe mai multe teme. Foarte îndrăgite sunt dungile și dungulițele, ornamentele de castel, motivele elegante, inclusiv modelele retro sunt foarte populare.

O selecție largă de imagini de fundal de lux vă oferă flexibilitatea de a personaliza interiorul după preferințele dvs.

Oferta saptamanii - Reducere de 20% pe ceasul decorativ

În această săptămână puteți profita de reducerea de 20% la toate ceasurile decorative. Puteți alege din mai mult de 200 de modele de ceasuri diferite - de sticlă, de perete, sau de masă. Se încadrează perfect în bucătărie sau în camera de zi.

Pentru selectare rapidă, utilizați filtrul din partea stângă a paginii.

Oferta saptamanii - paravane orientale cu 20% reducere.

Paravanele, sunt din ce în ce, decorațiuni tot mai îndrăgite. De asemenea este vorba de un ornament frumos și totodată practic pentru împărțirea spațiilor. În combinație cu motivele orientale, paravanele sunt decorațiuni originale.

De aceea le-am selectat pentru Catalogul săptămânal unde puteți obține o reducere de 20%.

Puteți alege din mai mult de 100 de modele.

Imagini speciale săptămânale speciale cu 20% reducere

În această săptămână, vă puteți bucura de o reducere de 20% pentru toate imaginile legate de viata. Imaginile din viața viitoare plasate pe pereții camerelor de zi, birouri sau dormitoare evocă un sentiment plăcut de confort și confort la domiciliu.
Pentru selectarea rapidă, utilizați filtrul din partea stângă a paginii.

Oferta specială - Reducere 20% la tepete cu motive hobby

Imaginile de fundal stilate care adaugă individualitate pereților pot purta urmele hobby-urilor. Încercați să reînvieți imaginea de fundal, de exemplu, un perete în camera de zi, în dormitor, în studiu sau chiar în întregul apartament. Nu există nici o limită a creativității.

În această săptămână oferim o reducere de 20% pe wallpapere de hobby, puteți alege din peste 350 de teme.