Oferta saptamanii - Picturi de 5 piese pe panza cu 20% reducere

Am pregătit pentru Dvs. un Catalog sătămânal plin de reduceri, producători noi, produse originale sau noutăți din lumea decorațiunilor interioare. Acțiunile de recucere se vor referi cel mai des la intreaga gamă de produse, deci veți avea real din ce să alegeți.

Am adus parave noi pentru dvs.

Paravanele au devenit în ultima perioadă un accesoriu foarte popular. Ele pot fi folosite ca un obiect decorativ, dar în același timp sunt și ajutoare foarte practice, atunci când doriți să împărțiți camera. De aceea vă oferim acum 100 de paravane noi, superb imprimate, care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință modernă.

Începe lichidarea stocurilor!

Nu ratați oferta produselor alese: tapete, fortotapete și tablouri la prețuri imbatabile. Faceți-vă o bucurie, fără nici un fel de remușcare și schimbați total aspectul interiorul locuinței dvs, într-unul original. Grăbiți-vă, oferta este limitată până la epuizarea stocului.

Avem sute de modele noi, de tapet, în depozit

Tapetele Vlies sunt permanente, impermeabile, rezistente la zgârieturi și concepute pentru a fi lipite pe perete. Fototapetele cu motive inspiraționale vor fi un decor minunat pentru orice încăpere. Tapetele de tip Vlies se lipesc cu adeziv. Sunt indicate pentru orice încăpere, chiar și pentru bucătărie sau baie.

Oferta specială a săptămânii - Reducere 20% la tepete cu motive Orașe și Arhitectură.

Noul catalog săptămânal, care oferă 20% reducere la toate fototapetele cu motivul Orașe și arhitectură.

Tapetele noastre cu motive de arhitectură vă dau posibilitatea de a vă înconjura cu bijuterii arhitectonice cunoscute și ocazia de a vă transpune in orașe pe care doriți să le vizitați sau orașe pline cu amintirile dvs. Poduri, clădiri, piramide, monumente și clădiri istorice, care vor crea o atmosferă plăcută în interioarele dvs. unde veți petrece cu plăcere timpul liber.