Intrăm pe piața din Ungaria

Produsele noastre sunt oferite pe piața din Republica Cehă, Slovacia și în România, acum este rândul Ungariei.


Oferta saptamanii - 20 % reducere la paravane roz

Săptămâna aceasta se desfășoară în culoarea delicată roz. Puteți alege din mai mult de 130 de modele, unde rolul principal îl are rozul și violetul în mai multe nuanțe.


Zilele cu transport gratuit

Alegeți orice produs din sortimentul nostru, indiferent de preț și nu plătiți transportul - plătim noi în locul vostru. 


1000 de teme noi de pe tapet

Vrei să-ți faci o viață mai plăcută sau oarecum diferită, dar ți-e frică de schimbări mari? Imaginile de fundal ale ușii sunt ideale pentru dvs., ceea ce va conferi interioarelor dvs. un aspect nou, dar decent.


Oferta saptamanii - Paravane 3D cu reducere de 20%

Paravane sunt în plină expansiune. Este o decorație deosebită și, de asemenea, un ajutor practic în crearea intimității. În combinație cu motive 3D, sunt decorate decorurile originale.


Oferta saptamanii - Picturi de 5 piese pe panza cu 20% reducere

Am pregătit pentru Dvs. un Catalog sătămânal plin de reduceri, producători noi, produse originale sau noutăți din lumea decorațiunilor interioare. Acțiunile de recucere se vor referi cel mai des la intreaga gamă de produse, deci veți avea real din ce să alegeți.

Am adus parave noi pentru dvs.

Paravanele au devenit în ultima perioadă un accesoriu foarte popular. Ele pot fi folosite ca un obiect decorativ, dar în același timp sunt și ajutoare foarte practice, atunci când doriți să împărțiți camera. De aceea vă oferim acum 100 de paravane noi, superb imprimate, care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință modernă.


Începe lichidarea stocurilor!

Nu ratați oferta produselor alese: tapete, fortotapete și tablouri la prețuri imbatabile. Faceți-vă o bucurie, fără nici un fel de remușcare și schimbați total aspectul interiorul locuinței dvs, într-unul original. Grăbiți-vă, oferta este limitată până la epuizarea stocului.


Avem sute de modele noi, de tapet, în depozit

Tapetele Vlies sunt permanente, impermeabile, rezistente la zgârieturi și concepute pentru a fi lipite pe perete. Fototapetele cu motive inspiraționale vor fi un decor minunat pentru orice încăpere. Tapetele de tip Vlies se lipesc cu adeziv. Sunt indicate pentru orice încăpere, chiar și pentru bucătărie sau baie.


Zilele cu transport gratuit

Alegeți orice produs din sortimentul nostru, indiferent de preț și nu plătiți transportul - plătim noi în locul vostru. 

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.