Tapetele pentru ușă sunt din material vlies, care este cu un lung termen de viață și mai mult decât atât este rezistent la zgârieturi. Tehnologia unică de imprimare transferă pe tapet culori vii, în cele mai multe cazuri se poate ajunge la mărirea optică a spațiului interior. Avantajoasă este și rezistența culorii, chiar și atunci când este expus direct la soare. Producătorii noștri folosesc pentru fabricare materiale ecologice sigure, deci puteți folosi fără probleme tapetele și în camerele copiiilor sau dormitor. Mai multe detalii.

Tapet pentru ușă

Nu vă mai încântă ușa dvs? Încercați să îi dați farmec cu ajutorul fototapetelor speciale pentru ușă. Ele pot transforma într-o clipă interiorul camerei în ceva magic prin care treci într-o altă realitate.

Diverse tipuri de tapete pentru ușă

Uși istorice într-o largă variantă, scări în natură sau boltă, intrarea într-un alt oraș, moderne, peșteri, păduri sau diguri. În afară de motive puteți alege și materialul, vă punem la dispoziție fototapete vlies sau din vinil.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.