Cu simpla lipire a unui tapet pentru copii veți da camerei acestuia stil și originalitate. Dacă deja aveți un bebeluș sau un elev, tapetele pentru camerele copiilor sunt cu diferite modele și multiple variante. Vă gândiți unde să le puneți? Posibilitatea este multiplă – în spatele patului, deasupra biroului, geam sau pe ușă. Cu tapetul pentru copii puteți acoperi peretele nesuferit sau mobilierul vechi. În camera copilului puteți opta pentru tapetul vlies sau vinil. Avantajul lor este posibilitatea de a fi spălate, faptul că își mențin culoarea și au viață lungă. Tapetele vlies pot fi lipite pe oricefel de material și pe cât de ușor se lipește tot atât de ușor poate fi dat jos, lucru pe care îl veți aprecia în camera copilului. Mai multe informații.

Acțiune preţ Adeziv GRATUIT Informaţii rapide
Fototapet - Overboard

Fototapet - Overboard

În stoc la furnizor
de la 138 RON

Tapet pentru camera copilului

Aprinde luminițele din ochii copilului cu tapetele pentru perete! Colorate și vesele tapetele pentru copii pot fi lipite nu doar pe perete ci și pe mobilier, ușă sau fereastră, insuflându-le o nouă viață. Nu există limite în imaginație.

Fototapetele pentru copii nu sunt periculoase

În plus față de designul de excepție de înaltă calitate, fototapetele pentru copii sunt fiabile și 100% inofensive pentru sănătate. Fototapetele vor înveseli copiii și doar într-o clipă vor preschimba camera într-un regat de vis, de care copiii dvs. se vor îndrăgosti instantaneu.

Animale, graffity, Disney și alte tapet pentru copii

Printre cele mai îndrăgite de copii sunt tapetele cu animale, ca de exemplu caii, altele sunt cele cu personajele din poveștile Disney, cercuri și cerculețe și motive viu colorate. Puteți alege din motivele care imită materiale, dar și un design pentru camera de copii amenajată cu bun gust.

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.