Produse Comenzi Reklamatii Alte întrebări

 

 

Întrebări generale

Când pot aștepta bunurile?

Termenul de livrare variază în funcție de produsele oferite. Autocolantele le expediem în termen de 2 zile lucrătoare. Tapetele / fototapetele / tablourile în termen de 5 zile lucrătoare, tablourile din plută și paravanele în termen de 10 zile lucrătoare. Informații despre termenul de livrare pot fi găsite în descrierea produsului individual.

Pot filtra produsele?

Da, după ce ai selectat categoria dorită (tapete, tablouri, paravane, ...), pe partea stângă a paginii poți vedea filtrul, unde poți filtra după preț, dimensiune, culoare, motiv, material etc.

Care sunt opțiunile de plată?

Avem câteva opțiuni disponibile. PLata prin card online sau transfer bancar. Plata ramburs – în numerar.

Care sunt metodele de livrare?

Poți alege dintre aceste modalități de transport, Coletăria.ro, DPD, Fan courier.

Puteți face tapete / tablouri / autocolante personalizate?

Da, putem. Poți să ne trimiți fotografia ta, la o rezoluție mare, sau poți să alegi o fotografie din banca noastră de fotografii.  Termenul de livrare este de 1-2 săptămâni. Află mai multe AICI

Puteți crea un colaj din mai multe fotografii?

Putem. Dar trebuie să ne scrii exact, cum dorești să arate tabloul final. Ulterior, îți vom trimite o propunere de confirmare.

Este posibil să vin să văd produsele în producție sau la una dintre sucursalele voastre?

Din păcate nu. Deoarece suntem un e-shop, nu avem sucursale. Producția noastră este în Polonia și Republica Cehă, dar nu este adaptată pentru vizite. Dar poți să returnezi produsul în termen de 30 de zile, fără a da nici un motiv. Mai multe informații AICI

 

Tapete și fototapete

Care este diferența dintre un tapet și un fototapet?

Tapetele sunt alcătuite din unul sau mai multe modele, care se repetată sau sunt fără motive - monocromatice. Se pot pune unul lângă celălalt în orice fel și tot vor arăta, ca un întreg. Fototapetele sunt imaginii sau fotografii (de ex. fotografii ale orașului, apusului de soare, animalelor în pădure, ...), piesele individuale a fototapetului au o anumită ordine, care trebuie respectată.

Unde pot găsi dimensiunile tapetului?

Tapetele au dimensiunile rolei similare, și asta 50x1000 cm sau 53x1000 cm. Deci, vei primi 1 rolă mai mare, cu o lățime de aprox. 50 cm și o lungime (înălțime) de 10 metri. Fototapetele sunt disponibile în dimensiuni diferite, care pot fi găsite în partea de jos, pe pagina produsului ales – sub fotografia fototapetului. Lângă dimensiuni sunt afișate și prețurile.

În ce formă specificați dimensiunile?

Dimensiunile sunt întotdeauna specificate lățime x înălțime în centimetri.

În câte role primesc fototapetul?

Depinde întotdeauna de dimensiunea pe care o alegi. O rolă are o lățime de 50 cm. De exemplu, când comanzi un fototapet de 200x210 cm, vei primi 4 role succesive, cu o lățime de 50 cm și înălțime de 210 cm.

Pe ce material pot lipi tapetul / fototapetul?

Ideal pe un perete / zid clasic. Poți și pe laminat sau pe gips-carton. Nu recomandăm lipirea tapetului pe sticlă, adezivul ar începea să cadă foarte rapid. Pe sticlă și faianță, țin foarte bine autocolantele, care sunt de asemenea în ofertă.

Ce adeziv trebuie să folosesc?

Pentru fiecare produs recomandăm un adeziv adecvat și îl afișăm sub produs.

Cum pot calcula cantitatea de adeziv de care voi avea nevoie?

De exemplu, un adeziv Bimago este suficient pentru 5 m pătrați. În cazul în care comanzi un fototapet de dimensiunea 250x200 cm, calculul va fi astfel: 2,5 x 2 =   5 metri. Astfel, va fi necesar un singur adeziv.

Este posibil să vin să văd tapetul?

Din păcate nu. Deoarece suntem un e-shop, nu avem sucursale, iar producția noastră este în Polonia. Dar poți să returnezi produsul în termen de 30 de zile, fără a da nici un motiv. Mai multe informații AICI

Tapetele sunt impermeabile și prin urmare potrivite pentru baie sau bucătărie?

Da, tapetele sunt impermeabile.

Sunt elementele fototapetului 3D reliefate?

Nu sunt, toate fototapetele au o suprafață netedă, deoarece sunt imprimate digital. În secțiunea tapete, poți găsi produse, care au o suprafață stratificată, reliefată.

 

Tablouri pe pânză și tablouri pe sticlă

Ce tipuri de tablouri oferiți?

Poți alege dintr-o singură bucată, trei părți, patru părți, cinci sau șase părți. Pentru a ușura căutarea tipului ales, utilizează filtrul din partea stângă a paginii.

Tabloul ajunge gata asamblat?

Tabloul dintr-o bucată va ajunge, într-o cutie mai mare. Pentru tablourile, cu mai multe părți, piesele individuale sunt așezate una peste alta. Piesele individuale pot fi atârnate pe perete conform instrucțiunilor.

Furnizați tablourile și cu componentele de montare?

Nu, tablourile le trimitem, fără alte accesorii. Tablourile pot fi atârnate ușor, cu ajutorul cuielor.

Care sunt dimensiunile tablourilor?

Oferim câteva zeci de dimensiuni. Dacă cauți o dimensiune concretă, utilizează filtrul din partea stângă a paginii.

Sunt elementele tabloului 3D reliefate?

Majoritatea nu sunt, dar motivele selectate pot fi pictate direct de către autor. Fiecare tușe de pensulă este reliefată. O noutate sunt tablourile 3D marcai Arthouse, care nu sunt numai reliefate, ci și sclipitoare.

Care este termenul de livrare la comanda unui tablou?

Tablourile pe pânză sunt expediate a doua zi lucrătoare de la comandă, tablourile de sticlă în decurs de 7 zile lucrătoare.

 

Autocolantele

Care este termenul de livrare la comanda unui autocolant?

Producția noastră este foarte eficientă, expediem autocolantele în termen de două zile lucrătoare de la crearea comenzii.

Faceți autocolante personalizate?

Da, producem. Ne poți trimite fotografia sau textul tău, sau alegi o fotografie din banca noastră de fotografii. Termenul de livrare este de 7 zile. Află mai multe AICI

Îmi place autocolantul vostru, dar aș dori o culoare diferită de cea oferită. Este posibil?

Nu este nici o problemă. La completarea comenzii, la ultimul pas în caseta de comentarii, te rugăm să ne scrii un comentariu. Specifică culoarea, care te interesează.

 

Plăcuțe metalice

Care este termenul de livrare la comandarea unei plăcuțe metalice?

Termenul de livrare este de 3-5 zile.

Se pot face plăcuțe metalice personalizate?

Din păcate, nu producem plăcuțe metalice personalizate.

 

Paravane

Care este termenul de livrare la comanda unui paravan?

Termenul de livrare este de 10 zile lucrătoare.

Se pot face paravane personalizate?

Din păcate, nu producem paravane personalizate.

Ce tipuri de paravane produceți?

Poți alege paravane din trei sau cinci părți.

Nu ai găsit răspuns la întrebarea ta? Vino și discută cu noi pe chat! În colțul din dreapta jos al paginii găsești chat-ul nostru.

 

Ai o altă întrebare și nu îți place chat-ul? Sună-ne.

+40 31 630 4267

e-mail

info@glix.ro

 

Produse Comenzi Reklamatii Alte întrebări

 

Transport gratuit

Transport gratuit

Transport gratuit pentru peste 400 RON. Vom livra mărfurile prin intermediul următorilor transportatori: Coletaria, FAN Courier, Cargus sau DPD

Banii inapoi garantat

Banii inapoi garantat

Aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 30 de zile și fără nicio justificare.

O gamă largă de produse

O gamă largă de produse

Există mai mult de 10.000 de produse din oferta noastră. Suntem producători de decorațiuni interioare și parteneri mândri ai brandurilor de renume mondial.